Povpraševanje

Povpraševanje

Dosegljivi smo vsak delovnik med 08.00 in 16.00.

::vizitka   ::pošlji sporočilo

NOVICE

Polaganje Euroflex varnih plošč na otroško igriščePrišla je sezona poletja in s tem tudi več časa preživetega zunaj v naravi. Otroci se radi igrajo zunaj zato jim starši radi nudijo vse najboljše in postavijo interaktivno ter zabave polno otroško igrišče. Vse premalo pa je poudarka na sami podlagi. Podlaga je ena bolj pomembnih stvari iz vidika varnosti. Igrala se po navadi postavijo kar na obstoječ travnik, podlago iz peska, kar pa ni nujno najboljša rešitev.

Varnost je pri otrocih zelo pomembna, saj so poškodbe del igre in vsakdana. Euroflex varne podlage so primerna rešitev za vsako otroško igrišče in ublažijo vsak otroški padec. S certifikatom proti poškodbam glave HIC zagotavljajo varnost in minimalni stres staršev. So na voljo v več različnih barvah, z različnimi motivi, so zanimive in z njimi lahko še popestrimo igro na vsakem otroškem igrišču. Varne plošče Euroflex se enostavno vzdržujejo in predstavljajo minimalne stroške nadaljnjega vzdrževanja. Hoja po njih je podobna hoji po gozdnih tleh, so mehke in hkrati trdne, uporabnikom prijazne.

Če želite svojim otrokom najboljše si najprej zagotovite primerno podlago in nato izberite otroška igrala, kjer bodo vaši otroci potrošili odvečno energijo brez skrbi padcev in poškodb.

© 2019 EFCOM d.o.o., Brezovica pri Ljubljani