Športni podi za dvorane in stadione


                                    

Program zunanje uporabe: stadioni, nogometna igrišča...

SPORTEC dizajn studioSPORTEC ® Sprint je elastična ter žilava površina in je zanesljiva za večje obremenitve.
Primerna je za zunanje atletske stadione (različne atletske površine, površine za ogrevanje atletov, street ball in druge večnamenske zunanje površine.


tehnični podatki Sportec - Sprint
SPORTEC ® Easy Track je prenosna in enostavno sestavljiva športna podloga.
Namenjena je za zunanjo in notranjo uporabo, namenjena je kot trajna ali začasna športna podloga za prirejanje prireditev, kjer je potrebna začasna ali sezonska športna obloga.
Obloga je lahko sestavljiva polaga se na trda ali zrnata tla, v dvoranah uporabljamo plošče s spodnjim zaščitnim slojem geotekstila ki je namenjen za preprečitev poškodb obstoječih tal (parketa, pvc ali gumenih talnih oblog), v dvoranah so plošče namenjene kot zaščita še posebej za tekaške šprinterske čevlje zaradi konic na dnu čevlja.tehnični podatki Sportec - Easy track
SPORTEC ® Team Eco  podlaga umetne trave je odličen nadomestek naravne trave.
Pripravljena je v zvitkih, sestavljena je iz elastičnih zrnc, zapolnjenih z umetno travo. Sportec team eco podlaga je trajna in enostavna za vzdrževanje.


tehnični podatki Sportec - team eco
SPORTEC ® Team Soft umetna travnata podloga je Izdelana iz recikliranih vlaken pnevmatik.
Sportec team soft je kvalitetna umetna podlaga za hokej na travi, zagotavlja odlično igralnost in odlično zaščito igralcem vseh ravni usposobljenosti.


tehnični podatki Sportec - team soft


                                                zunanji športni pod 
                                                Katalog zunanji športni pod pdf.             
                                               Program notranje uporabe: športne dvorane, fitnes, balet...


SPORTEC ® Color
                     Giga
                     Splash so talne obloge iz robustnega gumenega materijala, enostavne za čiščenje in odporne na vodo, uporabljamo jih za fitness centre in telovadnice, skladiščne prostore, trgovine, salone, lokale, in za opremo športnih dvoran, še posebej dvoran za hokej.
SPORTEC® color, giga in splash talne obloge, ki so izredno vzdržljive in visoko odporne na mehansko obrabo. Izbira teh podlog je odlična izbira med gumenimi talnimi oblogami, saj nudijo udobje pri hoji, izbirate jih lahko v različnih barvah in odtenkih, tako jo lahko prilagajate vašim barvam v prostoru, poznane so tudi kot odličen absorber hrupa  v prostorih.


opis in tehnični list SPORTEC ® Color

opis in tehnični list SPORTEC ® Giga

opis in tehnični list SPORTEC ® Splash

Video - Sportec ® specialisti za heavyweight in fitnesSPORTEC ® Lino športna linolej podloga vsebuje Sportec Lino dušilno podlogo.
Ta visoko zmogljiv elastičen material je bil razvit v sodelovanju z Forbo Flooring za uporabo v notranjih prostorih, kot so telovadnice (še posebej za balet) in vrtci. Izdelek je narejen iz posebnega veziva PU-elastomera, ki zagotavlja naravno mehkobo in občutek gozdnih tal.
Sportec lino varuje sklepe in vezi športnikov, ter omogoča otrokom, da se igrajo in zabavajo brez strahu pred poškodbami. Seveda, Sportec lino je tudi odlična talna podloga v otroških telovadnicah.


tehnični podatki Sportec - Lino

SPORTEC ® Standard
                     Trend
                     Premium
so namenjeni večnamenskim dvoranam za odbojko, rokomet, košarko,
badminton in tenis
.
Elastične podloge Sportec Standard, Trend in Premium so vedno prava izbira za športne dvorane
saj nudijo kar največjo zaščito, varnost in nosilnost ter preprečujejo udarnine in druge poškodbe pri padcih. Fina gumena zrnca s poliuretanskim elastomerom so osnova za visoko stopnjo stabilnosti, fleksibilnosti in odličen odbojni odziv na žogo.


tehnični podatki Sportec Standard, Trend, Premium

SPORTEC ® Shooting - varnost brez kompromisov - pred, med in po streljanju.
Posebej zasnovana prevleka materiala, ki absorbira nastanek zvoka pri streljanju.
SPORTEC ® Shooting omogoča zaščito tal, sten in stropov ter absorbira zvok v zaprtih                         prostorih strelišč in okoliških zunanjih streliščnih površin.  tehnični podatki Sportec - Shooting

                                                  
                                               Katalog notranji športni pod pdf.


 
© 2019 EFCOM d.o.o., Brezovica pri Ljubljani